miércoles, 1 de abril de 2009

Misha, la gateta violeta, ja parla català

LA COL·LECCIÓ: MISHA LA GATETA VIOLETA

Els primers títols publicats per Baula són: No vull ser violeta!, Avui no aniré a l’escola! i És meu. Torna-m’ho!

Els infants, i els grans també, s’ho passaran d’allò més bé amb les aventures de la Misha, una gata que vodria fer la seva, i no dubta a protestar i enfadar-se si cal, per aconseguir-ho. Al final, però, aprèn coses sobre ella mateixa i el món que l’envolta: que ha de comptar amb els altres i que el món no és tal com voldria.

Al final de cada llibre hi ha una doble pàgina amb reflexions sobre el comportament que Misha ha tingut en cada aventura i que poden servir de consell per als pares i educadors. Aquests comentaris han estat elaborats per la psicòloga Rosa Maria Roca i per l’escriptor, guionista i també psicòleg, Andreu Martín.

Col·lecció: Misha, la gateta violeta
Text i il·lustracions: Philip Stanton
Edat: De 4 a 7 anys
Format: 199 × 246 mm
Enquadernació: cartoné
Il·lustracions: color
Nombre de pàgines: 48

L’AUTOR: PHILIP STANTON.

Tot i que va néixer a Ohio (EUA), l’il·lustrador i dissenyador Philip Stanton de ben petit va anar a viure a Florida amb la seva família. La seva trajectòria professional el va portar a viure en diferents llocs, fins a arribar a Barcelona, on viu des de fa anys. És el director del Stanton Studio, un estudi que ha elaborat projectes de gran format per a instal·lacions urbanes, i també projectes multimèdia per al cinema, la televisió i Internet. També té una llarga experiència com a professor d’il·lustració (és el coordinador del curs postgraduat d’il·lustració creativa a l’escola EINA). En el món editorial, ha il·lustrat un bon nombre de llibres per a adults i infants, dels quals n’és autor d’alguns. El 2006 va publicar en castellà les aventures de la gata Misha, que ara arriben en català de la mà de l’editorial Baula.

No hay comentarios:

Publicar un comentario